Evenimente

A X a Conferință de Genetică Medicală, Craiova, 6-8 Septembrie 2017

Dragi prieteni şi colegi,

În numele Comitetului de Organizare ne revine deosebita plăcere de a vă invita la cea de-a X a Conferință de Genetică Medicală cu Participare Internaţională care se va desfășura la Craiova, în perioada 6-8 Septembrie 2017. Instituțiile gazdă vor fi: Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova și Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova.

Conferința va fi precedată de un curs practic de genetică moleculară adresat medicilor rezidenți și tinerilor specialiști. Acest curs intitulat, ”Tehnici moleculare în diagnosticul și screening-ul genetic, de la nucleotid la genom”, se va desfășura în perioada 3-5 Septembrie 2017 în Laboratorul de Genomică Umană din cadrul Centrului Regional de Genetică Medicală Dolj.

Grupul ţintă al acestei conferințe este reprezentat de specialiștii implicați în procesul de diagnostic și management al patologiilor genetice și bolilor rare.

O secțiune aparte va fi dedicată reprezentanților pacienților cu boli genetice sau/și boli rare.

Participarea lectorilor din Romania și de peste hotare, precum şi implicarea activă a fiecăruia dintre dumneavoastră vor contribui la reusita conferinței.

 

Vă aşteptăm cu drag,

Preşedinți Comitet de Organizare:

Prof Dr. Maria Puiu si Conf. Dr. Mihai Ioana

http://www.srgm.ro/congrese

______

 _______

Simpozionul Regional: “Soluții Regionale pentru prevenția, diagnosticul și managementul bolilor genetice”

Simpozion regional de prezentare a oportunităților medicale și sociale generate de inființarea Centrului Regional de Genetică Medicală Dolj, proiecte și parteneriate regionale
pentru prevenția, diagnosticul precoce și managementul integrat al patologiilor complexe de cauză genetică.
Data și locul desfășurării:
Vineri, 8 Aprilie 2016, ora 10:00
UMF Craiova, Clădirea Nouă – Bvd. 1 Mai, nr. 66,
Amfiteatrul “Profesor Ion Roșculesu”, etaj 2